RSS Nieuws

Welkom bij ons...

Creamoda heeft het voorbije jaar niet stilgezeten. Of wat had je gedacht? :-)

We hebben verschillende CONTACTEN uitgebouwd met nieuwe Belgische merken, producenten en andere bedrijven die een meerwaarde betekenen voor de federatie en haar leden.

We zijn dan ook zeer TROTS om vast te stellen dat onze INSPANNINGEN hun vruchten hebben afgeworpen en dat we onze familie mogen uitbreiden met volgende NIEUWE LEDEN:

ALICE & MAMAN

Alice et Maman creëert, produceert en verdeelt sinds 2004 nightwear, homewear, zwangerschapskleding en een klassieke herencollectie Maurice. Doelgroep is de dynamische en modebewuste dame en heer die houden van pure eenvoud met oog voor detail. Alice et Maman wordt verdeeld in een 60-tal verkooppunten in België en Nederland: de betere lingeriewinkels, decoratiewinkels en zwangerschapswinkels.
Celine Liétaer -

AUTRUCHE

Kledingproducent Autruche is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een betrouwbaar full-service bedrijf dat kwaliteit, prijs en correcte leveringstermijnen hoog in het vaandel draagt.
Piet Swimberghe -

COMME CA

Comme ça ontwerpt van casual tot geklede mode voor vrouwen vanaf 30 jaar. De collecties gaan van maatje 34 tot 50, aangepast aan de vrouwelijke vormen én met boven- en onderstukken die vlot combineerbaar zijn. Bovendien pakt Comme ça elk seizoen uit met een aantal originele en opvallende eyecatchers. Kleding voor 'échte' vrouwen aan een betaalbare prijs is de rode draad doorheen dit vrouwenlabel.
Nancy Frickel -

DRAWY (geassocieerd lid*)

Drawy is een online platform waar designers en creatieve bedrijven op een makkelijke en goedkope manier hun intellectuele eigendom kunnen beschermen.
Mathieu Liebaert -

GREENWAY LOGISTICS (geassocieerd lid*)

Greenway Logistics staat voor bundeling van transport en logistiek, een groene aanpak, innovatieve logistieke processen en een keten integrale benadering. De organisatie geeft logistiek advies, bemiddeling bij in- en verkoop van logistieke dienstverlening, het ontwikkelen van logistieke concepten en logistiek gerelateerde automatisering. Greenway Logistics is in meerdere landen actief met zowel eigen mensen als met partners.
Jan Den Dekker - jdendekker@greenway-logistics.com   
Edwin Van de Rafelaar - evdRafelaar@greenway-logistics.com

HELDER ANTWERP

Helder Antwerp is een jong Antwerps high-end merk dat doorheen het hele productieproces rekening houdt met de impact op het milieu. Zo zijn hun stoffen biologisch gecertificeerd met het Gots-keurmerk. Voor de collecties werkt Helder Antwerp met overstocks van stoffen. De kleding wordt geproduceerd in Europa onder ethische omstandigheden.
Ramona Stoica -

JOSEFFA

Joseffa maakt haar collectie van duurzaam damesnachtgoed volledig uit geupcyclede herenhemden. De casual-preppy stijl vormt een modern alternatief dat weinig gezien is op de Belgische markt. Ieder stuk is een unieke stof- en kleurcombinatie. Joseffa biedt een duurzaam product aan en zet elk seizoen, met een minimale ecologische voetafdruk, een volledig 'nieuwe' collectie damesnachtgoed op de markt.
Sibille Diederichs -

LECTRA

Lectra Benelux NV is een hoogtechnologisch multinationaal bedrijf gespecialiseerd in volledige geïntegreerde CAD/CAM oplossingen voor confectie samen met een ruim aanbod van diensten zoals opleiding, call-center, adviesverlening en onderhoud. Lectra heeft ook complete CAD/CAM oplossingen voor de textiel, technisch textiel, zitmeubelen, schoenenindustrie en retailindustrie.
Jean-Patrice Gros -

LIE O. KNITWEAR

Lie O. Knitwear is een breigoedlabel dat volledig is handgemaakt met de beste materialen. Het merk biedt verschillende collecties, van basic, fashion tot luxury truien, tops, gilets, sjaals en mutsen maar ook home deco materialen zoals sierkussens en cosy plaids.
Valerie Obbels -

MADE BY VEST

Made by Vest is Luxury Handmade Knitwear. Sjaals, mutsen, wanten en vesten in alpaca wol en mohair, extra zacht en sterk. Het breiwerk is sober en uitgevoerd in basiskleuren. Elk exemplaar is uniek, want wordt met de hand gebreid.
Veerle Stubbe -

MARYLISE & REMBO FASHION GROUP

Marylise & Rembo Fashion Group (MRFG) is het gekende Belgische familiebedrijf achter de bruidsmodemerken Marylise & Rembo Styling. MRFG is een modebedrijf met een uitgebreide knowhow in huis.
Cedric De Vlieger -
Marylise
Rembo Styling

MATUVU FASHION AGENCY (verkoopsagent**)

Matuvu Fashion Agency is een modeagentuur die Belgische en andere internationale fashion & lifestyle brands verdeelt in België. De collecties bestaan uit dameskleding, accessoires & gadgets midden & hoog segment en de business is gefocust op het helpen van mode retailers & merken met het groeien van hun business. Matuvu biedt coaching op gebied van branding, marketing & sales alsook maandelijkse workshops waar ondernemers in fashion inspiratie kunnen opdoen voor de groei van hun fashion business.
Ils Sterckx -

ONLINE HEROES (geassocieerd lid*)

Online Heroes zijn gespecialiseerd in e-commerce voor de luxe mode markt. Als full-service business partner maken zij een modemerk tot een digitaal succes, door de merkwaarde te vergroten en de online gegenereerde omzet te maximaliseren. Het multi-disciplinaire team doet dit door een digitale strategie op te stellen en uit te voeren, die met àlle essentiële e-commerce diensten rekening houdt.
Charlotte Van de Vijver -

RAPHAELLE

Raphaëlle, een jong knitwear label dat staat voor natuurlijke kleurenpracht en pure zachtheid. Het merk werd ontworpen door een team van drie gepassioneerde vrouwen. De wol is afkomstig van de alpacafokkerij in België maar aangezien deze nog zeer jong is, koopt het team ook gesponnen wol uit Peru. De collectie bestaat uit sjaals en plaids en is beschikbaar vanaf volgend seizoen winter 2018-2019.
Anja De Brabant -

TAILOR FIT (geassocieerd lid*)

Tailor FIT biedt een totale omnichannel IT-oplossing voor de mode-industrie. De TailorFIT applicatie stelt in staat om verschillende consumentenkanalen naadloos met elkaar te integreren. Het TailorFIT fashion ERP-systeem is 30 jaar geleden ontstaan uit de noden van de mode-industrie. Sindsdien is de applicatie geëvolueerd naar een volledig geïntegreerde cloud oplossing voor fashion bedrijven.
Louise Vandaele -

THELMA & LOUISE

Thelma & Louise is een damesmerk dat al 10 jaar een gevestigde waarde is in verschillende multimerkenwinkels. Thelma & Louise biedt draagbare en comfortabele basics met pittige accenten.
Marie Friling -
Liza Tanghe -

UKRAKOV WEST (geassocieerd lid*)

Ukrakov West biedt projectgebaseerde confectie van mode en slimme werkkledij in Oekraïne. De dienstverlening is inclusief logistiek en douane ondersteuning, coördinatie en planning van confectie via geselecteerde duurzame partners. De volledige waardeketen wordt ondersteund door een team van experten met integrale kwaliteitsbewaking in elk atelier.
Vincent Dehullu -

 *geassocieerd lid: bedrijf dat diensten aanbiedt die waardevol zijn voor merken en/of producenten
** verkoopsagent: bedrijf dat Belgische en buitenlandse merken verdeelt op de Belgische markt.

Deel deze pagina: