RSS Nieuws

Rijkgevulde agenda tweede kwartaal

Op 13 april heeft Creamoda met de collega’s van Modint Credit & Finance een interessant tweeledig programma aan te bieden.

In een eerste deel wordt de Duitse modemarkt onder de loep genomen vanuit een 3-voudig perspectief :

  • hoe de Duitse markt met succes bewerken?
  • wat met handelsagenten en Duitse contracten?
  • wat indien mijn Duitse klant niet goed betaalt?

In een tweede deel zal het betalingsbedrag van klanten in het algemeen besproken worden en vooral wat te doen bij slecht betalingsgedrag? Hier zal u tips & tricks krijgen van een gespecialiseerd advocaat (Odigo) en van Modint Credit & Finance. En door Euler Hermes zal het belang van een kredietverzekering toegelicht worden.

Op 19 april gaan we zeer uitvoerig in op de labellingproblematiek, een behoorlijk complexe materie. Het is dus belangrijk dit goed te kennen om geen fouten te maken die mogelijk zware gevolgen zouden kunnen hebben. Hiervoor doen we beroep op Sue Bolton, een internationale autoriteit terzake.

Een datum die ook al te noteren is, is 4 mei, wanneer de aftrap gegeven wordt van Young Patterns, een samenwerking tussen Creamoda en IVOC met de bedoeling een grotere instroom van jongeren in de sector te stimuleren.
Weldra zal u een uitnodiging ontvangen voor dit toch wel uniek gebeuren.

De toekomst van de fysieke retail met het Stockbase-project stond initieel op de agenda op 22 maart en werd nog even uitgesteld. Maar niet afgesteld want het zal plaatsvinden op 10 mei in Gent. Een uitnodiging volgt nog.

En de traditionele afsluiter van het eerste semester is onze Algemene Vergadering. Daar zijn we nu al druk mee bezig om er iets speciaals van te maken.

Nog even geduld…

Erik Magnus

 

Deel deze pagina: