Home > Nieuws > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Belgian Fashion News

Een keer per maand bundelt Creamoda voor alle geïnteresseerden de relevante weetjes betreffende de Belgische mode van de afgelopen maand.

Naast de algemene weetjes van de sector, krijgt u ook een overzicht van een aantal relevante activiteiten van de leden van de federatie die ook u kunnen interesseren of inspireren. Zo ontdekt u druppelsgewijs wie gebruik maakt van onze diensten en vertrouwen in ons stelt.

Bovendien krijgt u via de nieuwsbrief Belgian Fashion News de mogelijkheid om geheel vrijblijvend één infosessie van de federatie bij te wonen om kennis met ons te maken. Per maand krijgt u dus als potentieel lid kennis van een infosessie die u kan bijwonen. Na dergelijke infosessie te hebben bijgewoond, kan u oordelen of het ook voor u relevant is om bij Creamoda aan te sluiten.

Om bovenstaande informatie maandelijks te ontvangen hoeft geen lid van de federatie te zijn! Schrijf u in op de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar Wendy Luyckx ().

 Nieuwsbrief Fashion Flash

De adviseurs van Creamoda informeren de leden van de federatie om de twee weken proactief over belangrijke nieuwigheden in hun competentiedomeinen. De actualiteit op internationaal, juridisch, sociaal en technologisch gebied kan hen dus niet ontgaan.

In de Fashion Flash wordt de actualiteit becommentarieerd en/of verneemt u standpunten van Creamoda over bepaalde problematieken. Ook de concrete acties die Creamoda onderneemt om aan bepaalde toestanden te verhelpen, worden er toegelicht.

Informatie over op til staande events en infosessies maken eveneens deel uit van de nieuwsbrief.

De Fashion Flash in voorbehouden aan de leden van de federatie. Zou u echter graag deel uitmaken van onze beroepsvereniging? Aarzel dan niet om ons te contacteren en dan blijft ook u in de toekomst op de hoogte van alle relevante actualiteit betreffende de sector.