RSS Nieuws

Ik koop Belgisch

Ik Koop Belgisch

Op 17 oktober organiseerde Creamoda de Fashion Factory for Starters in samenwerking met Flanders DC en MAD Brussels waar het evenement plaatsvond. Een 50-tal jonge toekomstige ontwerpers/ondernemers kwamen de knepen van het vak leren van productiekenners Jo Van Landeghem van Creamoda en Ann Collier van IVOC.

De Belmodo dag van de Belgische mode is op 20 oktober niet onopgemerkt voorbijgegaan. Creamoda had haar leden opgeroepen tot medewerking en bedankt dan ook graag al wie zijn beste beentje voorgezet heeft op deze toch feestelijke dag.

Op 24 oktober zat de zaal van Fedustria weer afgeladen vol voor de voorstelling van de Agoria-tool die bedrijven zal toelaten zich ordentelijk te organiseren rond de nieuwe GDPR-reglementering.
Nadat op 19 september een theoretische uiteenzetting werd gegeven door advokatenkantoor Sirius Legal kunnen bedrijven met deze tool praktisch aan de slag.

Wat staat er dit jaar nog te gebeuren?

We vestigen uw aandacht op 3 data met 2 initiatieven van partners en 1 eigen organisatie.

Op 15 november organiseert BeCommerce de 4de editie van de Cross Border-Summit.

Daags nadien vindt de 3e editie van de Fashion Talks plaats waar Flanders DC telkens weer een interessant netwerkevent van maakt.

Op 6 december komt niet alleen de goede Sint maar ook advocaat Frank Judo om de leden van Creamoda en Fedustria bij te benen over de recentste wetgevende ontwikkelingen rond overheidsopdrachten. U verneemt er later meer over maar noteer alvast de datum.

En nu het jaar stilaan naar zijn einde loopt en er dus een eindejaarsshoppingperiode aankomt, is de tijd rijp voor een herlancering van de campagne “Ik Koop Belgisch” waar Creamoda zich volledig achter zet!

Erik Magnus

Deel deze pagina: