RSS Nieuws

Een goed lentegevoel

De lente is in het land en dat geeft een goed gevoel. Laat de stormloop op de kledingwinkels maar beginnen!

Van goed gevoel gesproken, voor het eerst heeft Creamoda meegewerkt aan een groepsstand op de Goed Gevoel Ladies Fair op Flanders Expo in Gent met de bedoeling de Belgische mode voor het voetlicht te brengen. Dit is een beurs met veel bezoeksters die de kans kregen kennis te maken met 6 Belgische merken. Het resultaat hiervan is niet onmiddellijk meetbaar maar het was een volgende stap in onze campagne rond aandacht voor Belgische mode.

Op 29 maart kwam Online Heroes, geassocieerd lid van Creamoda, een toelichting geven bij hoe een online verkoopsstrategie best gevoerd wordt. De wereld evolueert snel en hoe langer hoe meer speelt ons leven zich online af. Online Heroes ging daar dan ook nader op in en maakte de aanwezigen terzake wegwijs.

Op 17 april was er de basisopleiding douane, gegeven door een deskundig opleider van de FOD financien/douane. Een 20-tal leden kwamen kennis terzake opdoen of hun reeds vergaarde kennis bijspijkeren. Geen overbodige luxe als we weten hoe complex douanemateries zijn!

Wat komt er de volgende weken nog aan?

Een douaneopleiding voor gevorderden staat geprogrammeerd op 25 mei.

Overigens is 25 mei ook de datum waarop de nieuwe GDPR-reglementering in werking treedt. Creamoda volgt dit al maandenlang op de voet en blijft u terzake advies verlenen indien u dit wenst.

En dan ….. wordt het weer zomer. We vieren de intrede van de zomer op 20 juni wanneer onze jaarlijkse Algemene Vergadering zal plaatsvinden. Daar verneemt u binnenkort meer over…

Erik Magnus

Deel deze pagina: