RSS Nieuws

Drukke lente-agenda ; nu nog het lentegevoel!

 

We blikken terug op 2 geslaagde events.

Op 13 april heeft Creamoda met de collega’s van Modint Credit & Finance de Duitse modemarkt onder de loep genomen vanuit een 3-voudig perspectief : hoe de Duitse markt met succes bewerken, wat met handelsagenten en Duitse contracten en wat indien mijn Duitse klant niet goed betaalt?

Op 19 april werd zeer uitvoerig ingegaan op de labelling-problematiek, een behoorlijk complexe materie. Het is dus belangrijk dit goed te kennen om geen fouten te maken die mogelijk zware gevolgen zouden kunnen hebben. Hiervoor deden we beroep op Sue Bolton, een internationale autoriteit terzake die een goed gevulde zaal in de ban hield.

Een datum die ook al te noteren is, is 4 mei, wanneer de aftrap gegeven wordt van Young Patterns, een samenwerking tussen Creamoda en IVOC met de bedoeling een grotere instroom van jongeren in de sector te stimuleren. De uitnodiging hiervoor vindt u hier.

De toekomst van de fysieke retail met het Stockbase-project stond initieel op de agenda op 22 maart en werd nog even uitgesteld. Maar niet afgesteld want dit thema staat nu op de agenda op 10 mei in Gent. Cis Scherpereel zal de algemene evolutie van e-commerce schetsen en State of Art zal een “best practice” voorstellen.  De uitnodiging hiervoor vindt u hier.

En de traditionele afsluiter van het eerste semester is onze Algemene Vergadering. Daar zijn we nu al druk mee bezig om er iets speciaals van te maken.

Noteer alvast de datum zodat u dit niet zou missen : woensdag 21 juni gaan we samen de start van de zomer vieren!

Erik Magnus

Deel deze pagina: