RSS Nieuws

Dag, Bonjour!

20 juni was een stralende dag!

Creamoda ontving haar leden op haar Algemene vergadering in De Mooie Molen in Meldert. Door de gezellige ambiance in de tuin was het moeilijk onze bezoekers naar binnen te loodsen maar het was de moeite waard!

In primeur werd ons partnership met Drawy voorgesteld door Mathieu Liebaert.
Drawy is een nieuw online platform dat ontwerpen snel en betaalbaar registreert door een “timestamp” die oneerlijk kopiëren tegengaat. Creamoda gelooft sterk in het nut en de efficiëntie van deze tool en heeft daarom een partnership met Drawy aangegaan. U kan het persbericht en de artikels verschenen in de pers lezen HIER. De website van Drawy is : https://www.drawy.eu/

Nadien was het de beurt aan onze (prima tweetalige) Waalse genodigde Christophe Deborsu (helaas alleen wegens zieke Vlaamse echtgenote) om zijn licht te laten schijnen over het complex samenlevingsmodel in België. Het werd een sterke combinatie van interessante facts and figures, doorspekt met humor en relativering.
De techniek liet hem daarbij even in de steek; wie alsnog de niet afspeelbare filmpjes wil bekijken, kan deze downloaden HIER.

Vervolgens werd de avond ingezet met een heerlijke BBQ die aanleiding gaf tot boeiende en aangename gesprekken tussen collega’s binnen de sector en met relaties van Creamoda. Van deze zwoele zomeravond werd een mooie fotoreportage gemaakt, te bekijken op Facebook (@Creamodabelgianfashion) of op onze website HIER.
.
Wie er bij was, kan zo nog nagenieten en wie het helaas gemist heeft, kan zich zo een beeld vormen. Dit was onze laatste bijeenkomst voor de zomervakantie maar wees gerust : in het najaar zijn we er terug met een rijkgevuld activiteitenprogramma!

Erik Magnus

Deel deze pagina: