RSS Nieuws

A.C.T.I.E.

Creamoda werkt de komende weken een intensieve agenda af. We zetten alles voor u op een rijtje.

19/04: e-commerce, Zwijnaarde

Op dinsdag 19 april zal bijkomende informatie gegeven worden bij het e-commerce project in samenwerking met IVOC, Fedustria en Centexbel in Zwijnaarde. De bedoeling van het project is een sectorplatform op te zetten waarop publieke informatie wordt aangeboden, ervaringen kunnen uitgewisseld worden met als doel oplossingen te vinden voor bestaande problematieken.

20/04: Future of Shopping, Aalst

Op woensdag 20 april hebben wij een gezamenlijk bezoek gepland aan de roadshow “The Future of Shopping” in Aalst. Indien u dit bezoek niet kan bijwonen kan u ook nog een plaats reserveren in Oostende, Brugge, Genk of Brussel. Informatie en inschrijven kan op www.ontdekdecontainer.be

22/04: subsidiereglementering, Gent

Indien u wenst te weten welke nieuwe subsidiereglementering FIT voor u in petto heeft, dan verwachten we u op vrijdag 22 april bij Fedustria in Gent. Ongetwijfeld de moeite om op de hoogte te blijven indien u graag meer zou gaan exporteren in de toekomst.

10/05: achterstallige betalingen, Zellik

Op dinsdag 10 mei organiseren wij een informatiesessie in samenwerking met het advocatenkantoor Odigo, gespecialiseerd in de
thematiek van achterstallige betalingen waarmee elk bedrijf wel eens (maar hopelijk niet te vaak) geconfronteerd wordt.

24/05: MoTIV, Gent

De terreuraanslagen op 22 maart hebben de viering van 10 jaar
MoTIV helaas gedwarsboomd. Op dinsdag 24 mei nemen we de draad terug op. Noteer deze datum alvast in uw agenda voor een boeiend verjaardagsevenement.

31/05: expo Haute-à-porter, Hasselt

Op dinsdag 31 mei nodigen wij u uit voor een gezamenlijk bezoek aan de tentoonstelling Haut-à-porter in het Modemuseum in Hasselt. Mocht u reeds overwogen hebben om de expo zelf te bezoeken wacht dan nog even en vervoeg ons voor dit collectief bezoek met de deskundige begeleiding van een gids. Wij zijn alvast een kijkje gaan nemen en een bezoek loont de moeite !

14/06: passief veredelingsverkeer, Zellik

Op dinsdag 14 juni organiseren wij in samenwerking met het Douanehoofdbestuur een informatiesessie over “passief veredelingsverkeer”. Meer informatie volgt in de volgende editie van de Fashion Flash. Prik deze datum alvast in uw agenda indien u meer over deze regeling wenst te vernemen.

Deel deze pagina: