Home > Leden > Ledenvoordelen

Ledenvoordelen


Collectieve logistiek in de modesector werd in juni 2016 gelanceerd met Greenway Logistics, partner van Creamoda. Het doel van deze activiteit is logistieke oplossingen en collectieve voordeelarrangementen aan te bieden waarbij kostenbesparing, innovatie en “groen” de sleutelwoorden zijn.

Collectieve Logistiek maakt deel uit van het totale pakket aan ledenvoordelen die beschikbaar zijn voor alle Creamoda-leden.

De Collectieve Logistiek bestaat uit: logistiek advies, prijsvergelijkingen, collectieve voordeelarrangementen en het begeleiden van uitbestedingen.

Daarnaast werkt Greenway Logistics de komende jaren aan innovatieve en groene logistieke oplossingen zodat de duurzaamheid en continuïteit van de distributie gewaarborgd wordt.

Maaltijdcheques

Voor het gebruik van papieren maaltijdcheques onderhandelde Creamoda destijds voor haar leden zowel bij Sodexo als bij Edenred een korting op de dienstprestaties.

Sedert de invoering van de elektronische maaltijdcheque als enige nog geldende vorm van maaltijdcheque werd Monizze de partner van Creamoda. Klik als lid van Creamoda op het logo van Monizze hieronder en u komt via ons Extranet automatisch terecht op een exclusieve internetpagina van Monizze. Het aanbod dat u dan bekomt is een voordeeltarief voor Creamodaleden.

  •              

 

Kredietverzekering


Wilt u zich beschermen tegen trage betalers en verliezen in België en in het buitenland?

Dan biedt de “Creamodint” branchepolis die werd afgesloten tussen Creamoda, Euler hermes en Modint misschien wel een interessante oplossing. Deze polis heeft heel wat voordelen voor Creamoda-leden in petto gaande van risicobeheer op maat, optimale mix van sectorkennis en expertise, voordelig ledentarief, grondig klanteninzicht, betere leen- en financieringsmogelijkheden tot een gegarandeerde betaling voor een stabiel cashflow.

Website Euler : http://www.eulerhermes.be/

Transportverzekering

De sectorpolis die Creamoda met verzekeringsmakelaar Marsh afsloot biedt een exclusief tarief voor Creamoda-leden.

Reprobel

 

Voordeeltarief bij Reprobel, afhankelijk van een aantal parameters, en administratieve vereenvoudiging.