Home > Leden > Ledenvoordelen

Ledenvoordelen

Logistieke arrangementen voor de Belgische modesector

Collectieve Logistiek Modesector

Collectieve logistiek in de modesector werd in juni 2016 gelanceerd met Greenway Logistics, partner van Creamoda. Het doel van deze activiteit is logistieke oplossingen en collectieve voordeelarrangementen aan te bieden waarbij kostenbesparing, innovatie en “groen” de sleutelwoorden zijn.
Collectieve Logistiek maakt deel uit van het totale pakket aan ledenvoordelen die beschikbaar zijn voor alle Creamoda-leden.

De Collectieve Logistiek bestaat uit: logistiek advies, prijsvergelijkingen, collectieve voordeelarrangementen en het begeleiden van uitbestedingen. Daarnaast werkt Greenway Logistics de komende jaren aan innovatieve en groene logistieke oplossingen zodat de duurzaamheid en continuïteit van de distributie gewaarborgd wordt.

 

Kredietverzekering


Wilt u zich beschermen tegen trage betalers en verliezen in België en in het buitenland?

Dan biedt de “Creamodint” branchepolis die werd afgesloten tussen Creamoda, Euler hermes en Modint misschien wel een interessante oplossing. Deze polis heeft heel wat voordelen voor Creamoda-leden in petto gaande van risicobeheer op maat, optimale mix van sectorkennis en expertise, voordelig ledentarief, grondig klanteninzicht, betere leen- en financieringsmogelijkheden tot een gegarandeerde betaling voor een stabiel cashflow.

Website Euler : http://www.eulerhermes.be/

Maaltijdcheques

                  

Voor het gebruik van papieren maaltijdcheques onderhandelde Creamoda voor haar leden zowel bij Sodexo als bij Edenred een korting op de dienstprestaties.

Voor het gebruik van elektronische maaltijdcheques ontvangen de leden van Creamoda een bijzondere korting bij Monizze en Edenred. Klik als lid van Creamoda op het logo van de aanbieder van uw keuze hieronder en u komt via ons Extranet automatisch terecht op een exclusieve internetpagina van Monizze of Edenred. Het aanbod dat u dan bekomt is zeer aantrekkelijk maar pas op : vergeet niet uw huidig contract correct te beëindigen.

  •             

 

Transportverzekering

De sectorpolis die Creamoda met verzekeringsmakelaar Marsh afsloot biedt een exclusief tarief voor Creamoda-leden.  Wilt u graag weten of de goederentransportverzekering ook voor uw onderneming voordelig kan zijn ?

Reprobel

 

Voordeeltarief bij Reprobel, afhankelijk van een aantal parameters, en administratieve vereenvoudiging.